Who the fuck is Elles?

Hi,

Ik ben Elles. Who the fuck is Elles? Nou kan ik je nu gaan vertellen. Kennen jullie Cafe De Hete Brij in Zwolle? Dat is zo’n plek in de binnenstad waar je je heel belangrijk voelt. Vooral na de nodige alcoholische versnaperingen. Het is de plek waar je nooit eenzaam bent, maar altijd een gesprek voert. De plek waar je samen komt…
Samen drinkt
Samen praat
Samen op tafel danst
Samen de krant leest
Samen filosofeert
Samen zoent
Samen kibbelt
Samen verliefd wordt
Samen dronken wordt

Hier zwaai ik reeds 20 jaar de scepter. Iedereen is gelijk zodra je de Brij binnentreed. Door eenzaamheid leer je iedere vorm van warmte en gezelligheid waarderen. Ik hoop mensen dit te geven door middel van mijn café.

Syriërs die hulp bieden aan eenzame ouderen in een rolstoel. Omhoog gevallen zakenlieden die drinken met bijzondere kunstenaars. Gescheiden vrouwen op zoek naar hun teruggevonden en vaak vrijwillig ingeleverde vrijheid.
Weet je wat gaaf is? Gezelligheid kent geen “LEEF”tijd, men blijft hier jong terwijl de koekoek zachtjes doortikt.

Je hoort het wel, er komt van alles over de vloer. Mijn kracht ligt in de verbinding maken tussen uitdagende type mensen. Zodat ook zij SAMEN proosten op onze vrijheid. Die is er ook al voelen we hem niet altijd. Samen kunnen we deze vrijheid dragen en elkaar toewensen.

Kalm an doen!
Elles