Samen

Geschreven door Gerda Ronk

Al jong kwam ik erachter dat ik het niet leuk vind om alleen te zijn. Gelukkig heb ik een oudere zus (mijn moeder wist ’t dus ook al) en zocht ik veel mensen op waarmee ik een heerlijke tijd mee kon hebben. Het maakt(e) mij niet uit met wie, welke religie, kleur of geaardheid, milieu of interesses ze hebben.

Alles is fijner en gezelliger als je dingen kunt delen! Vandaar dat ik al snel besloot dat ik met mensen wilde samenwerken, kennis wilde doorgeven en mijn werk te zien als hobby. Plezier hebben. En waar kan dat beter dan in een kroeg? Dus ik begon mijn eigen kroeg met de meest uiteenlopende takken van mensen. Van punkers, junks, homo’s en skinheads (dan praat ik over paar jaar terug) en alles daar tussen. Wat een super tijd was dat! Later begon ik een restaurant Over De Tong genaamd, waar iedereen goede zin heeft en geniet van een avondje uit eten. Daar waar ik samen met mijn team nog steeds garant sta voor alle versnaperingen!

Kortom, het is eigenlijk kinderlijk eenvoudig om je leven een stukje gelukkiger en leuker te maken met andere mensen om je heen! Toch heerlijk, samen varen!!!